Kdor je danes ”normalen” je v resnici v družbi hitro označen za čudaka. Ljudje, ki ne sledijo nekim določenim trendom, kaj hitro preveč izstopajo iz idealov, ki so jih oblikovali različni mediji. Kdo je normalen kdo ne, je v resnici odvisno samo od obdobja v katerem živimo. Človek, ki pred je pred desetimi leti živel brez telefona, je bil za tiste čase povsem normalen, tisti, ki živi brez njega danes pa prav nasprotno. Dejstvo je, da živimo v obdobju kjer je živeti naravno že skoraj postalo tabu tema. Če se 15 letno dekle odloči, da bo imela otroka, jo družba v trenutku označi za noro in neodgovorno, čeprav je imeti otroka eno izmed najbolj naravnih stvari v življenju. Halo, ampak pri 15-ih, se slišijo glasovi ljudi daleč naokoli. Ja pri 15-ih je telo ženske povsem pripravljeno na to, saj je tako izbrala narava, le mi smo tisti, ki živimo vsak dan bolj materialno in je prva stvar, ki se vprašamo, kako ga bo preživela v tem krutem svetu? Pa je res vprašanje umetno ustvarjenega denarja tisto, ki bi moralo vedno prevladati? Na žalost je temu vedno bolj tako.

Ljudje živimo v strahu pred tem kako bomo živeli v prihodnosti, da popolnoma pozabimo uživati sedanjost. Obstajamo danes, prav ta trenutek, večina bo sicer obstajala tudi jutri, a danes je vendarle danes, saj današnjega dne ne bomo nikoli več dobili nazaj in samo od nas samih je odvisno kako ga bomo preživeli. Živimo v borbi s časom, pomanjkanjem denarja, vedno bolj pa tudi v pomanjkanju medsebojnih odnosov, ki so nujno potrebni za ustvarjanje ”normalne družbe”

Osnova vsakega človeka je želja po, biti srečen. Ni pomembno kje iščemo srečo, vse dokler sledimo samemu sebi in srcu, ki ve vse naše notranje odgovore. Živeti naravno pomeni živeti izven ustaljenih okvirov družbe, ki ne zna več živeti brez pravil in urnika. Kar se nam samim zdi normalno je nekomu drugemu lahko povsem noro početje in obratno. Danes veljajo najbolj naravne stvari za zgražanja. Še danes obstajajo države v kateri se je poljubljati v javnosti prepovedano in nemalokrat bi se morali vprašati, kdo je tukaj nor, da se taka prepoved lahko sploh dovoli. Živeti naravno pomeni živeti po potrebah lastnega telesa, ki več, kot si mi sami upamo sploh priznati.

Ljudje smo ratali razvajena družba, ki jamra, če si ne more privoščiti materialnih stvari, hkrati pa popolnoma pozabljamo, da je kupovati srečo naša največja napaka.

  • Kdor kupuje srečo, lahko hitro spozna kako poceni se je v resnici prodal
  • Največji dosežek današnjega časa, je biti človek, ki lahko razmišlja popolnoma s svojo glavo in živi po načelu naravnega