POPUST - 50%

AKCIJA KOMPLET 2 USPEŠNIC: Pričakuj malo, dajaj veliko, dobil boš ogromno & Srečen, čeprav ne ugajaš drugim

28,00

Opis

𝐏𝐫𝐢č𝐚𝐤𝐮𝐣 𝐦𝐚𝐥𝐨, 𝐝𝐚𝐣𝐚𝐣𝐨 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐨, 𝐝𝐨𝐛𝐢𝐥 𝐛𝐨š 𝐨𝐠𝐫𝐨𝐦𝐧𝐨

Knjiga govori o tem, kako je svet skozi otroške oči, ki vidijo resnico, katero si odrasli največkrat zatiskamo, videti povsem drugače in veliko bolj preprost in ustvarjen točno tako kot mora bit.

Knjiga govori tudi o tem kako v svoje življenje pritegnemo točno prave ljudi, ob katerih se nam ne bo potrebno nikoli pretvarjati, da smo oseba za katero mislimo, da bo dobro sprejeta v družbi. Govori o tem, da se nam nikoli ne bo potrebno lagati, ampak bo naša iskrenost izrečena povsem spontano brez občutka, da bi mislili, da nekomu ne bomo všeč. Knjiga pa nas tudi opomni kako brezzvezno se je sekirati zaradi stvari, na katere nimamo vpliva, da bi jih lahko spremenili.


Napisana je kot motivacijski priročnik, ki bi ga vsak moral imeti doma na steni. Kdor ima premajhno steno, pa naj ga obesi k sosedu, saj bo garantirano izboljšal medsosedske odnose.


Č𝗲 𝗯𝗶 𝗼𝗯𝘀𝘁𝗮𝗷𝗮𝗹 𝘀𝗶𝗿𝘂𝗽 𝗽𝗼 𝗸𝗮𝘁𝗲𝗿𝗲𝗺 𝗯𝗶 𝗹𝗷𝘂𝗱𝗷𝗲 𝗽𝗼𝘀𝘁𝗮𝗹𝗶 𝗶𝘀𝗸𝗿𝗲𝗻𝗶, 𝗯𝗶 𝘃𝗲č𝗶𝗻𝗮 𝗹𝗷𝘂𝗱𝗶 𝗿𝗮𝗷𝗲 𝘀𝗵𝗶𝗿𝗮𝗹𝗮, 𝗸𝗼𝘁, 𝗱𝗮 𝗯𝗶 𝗺𝗼𝗿𝗮𝗹𝗶 𝗻𝗮𝗿𝗲𝗱𝗶𝘁𝗶 𝗲𝗻 𝘀𝗮𝗺 𝗽𝗼ž𝗶𝗿𝗲𝗸.

𝐒𝐫𝐞č𝐞𝐧, č𝐞𝐩𝐫𝐚𝐯 𝐧𝐞 𝐮𝐠𝐚𝐣𝐚š 𝐝𝐫𝐮𝐠𝐢𝐦

𝐂̌𝐞 𝐦𝐢𝐬𝐥𝐢𝐭𝐞, 𝐝𝐚 𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐫𝐞𝐜̌𝐧𝐢, 𝐚𝐥𝐢 𝐜̌𝐞 𝐦𝐢𝐬𝐥𝐢𝐭𝐞, 𝐝𝐚 𝐧𝐢𝐬𝐭𝐞, 𝐯 𝐨𝐛𝐞𝐡 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐞𝐫𝐢𝐡 𝐢𝐦𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐯.

Bodi, kar si – večkrat ignoriraj druge – nikoli sebe.

Nekateri ljudje v življenju uživajo v vlogi mame ali očeta, drugi uživajo v vlogi babice oziroma dedka, spet tretji neizmerno uživajo v vlogi, ki jim omogoča neomejen občutek popolne svobode.

Vloga, ki je vam pisana na kožo, je v celoti vaša lastna izbira. Avdicija, na kateri se znajdete, preden to vlogo dobite, vam ponuja možnost, da jo zavrnete in izberete tisto, ki bo ljudi prepričala do te mere, da vam bodo zanjo podelili oskarja.🏆